Tisdag

Oj va tiden går fort när man har roligt :)

Johan kom hem natten till fredag. Sen va han hemma hela dagen. Det va så skönt att slippa va ensam hela dagen. På kvällen skulle vi gå på bio men det gick åt helvete eftersom "lilla" Emelie bara är 14 så vi fick inte gå in. Om ja hade varit lite smart så hade inte hon fått gå fram till kassan samtidigt som oss men men det man inte har i fötterna har man ngn annan stans. Så det va bara att åka hem igen :(

Lördag då.... Va hände? Jo vi va ute o lämna Emelie hos Jessica o hälsa på Greta (hundvalpen) sååå söt alltså. Sen hem o mysa framför tv:n. Melodifestival ju...... När det är final måste man se..

Söndag: Såååååååååå tråkig dag. VI fick iaf mat det är ju alltid ngt. Va hos svärmor o käka kalopps det va gott. Underbart väder va det iaf så Johan fick gå med mig ner till dom. Det är ju sååååå långt oxå vill ja säga eller inte.

Måndag..... Idag tog ja bort stygnen i höften. Så skönt att bli av med dom. Passade även på att lägga grodan på vågen. Så skönt att se att grodynglet har gått upp massor i vikt. Han väger nästan 8 kg nu den lilla tjockisen. Sen promenerade ja o Kewin till stan för att möta mamma. Vi fikade på lindahls o åt en smarrig smögenbåt. Sen blev det shopping som vanligt. Mamma köpte en dress till honom och ett par jättesöta skor. Sen åkte vi hem med Johan men först till Emelies träning men hon skulle inte träna som vanligt nä hon har ju faktiskt öroninflammation.
Mat skulle man visst ha oxå så det fick bli lasange. Min lasange inte ngn äcklig lasangette. Svärmor o svärfar kom så vi spelade lite kort. Sen vart kl 21 o då vart det cityakuten för hela slanten. Sen natti natti.

Idag är det babymassage. Ska bli roligt att träffa alla igen. Det va så länge sen vi va på öppna eftersom ja har opererat mig så har ja inte varit så rölig. Nu vakna min prins måste gå o ta honom. Ha det bra alla kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0